maatwerkUw blokhut in geheel uw eigen ontwerp voor een vaste lage prijs en met fiscaal voordeel

Maximaal 30 m2, nokhoogte maximaal 3500 mm en wandhoogte maximaal 2600 mm. Inclusief: Geïmpregneerde funderingsbalken, vloer met vloerisolatie, dubbel glas, dakbedekking, zadeldak of platdak.

Voor een vaste lage prijs van € 15000,-Geheel geisoleerd en 180 mm wanddikte

Is 30 m2 voor u te klein?  De nokhoogte of wandhoogte te laag? Dat is geen probleem; wij maken alles wat U wilt tegen zeer scherpe maatwerktarieven. Tenslotte is uw wens ons werk en dat doen we met veel plezier en alle aandacht!

Zo werkt het:

 1. Stuur uw ontwerp per mail naar ons toe. Zodra wij uw ontwerp hebben beoordeeld op de mogelijkheden krijgt u een antwoord van ons.
 2. Indien de mogelijkheid bestaat om uw ontwerp uit te voeren gaan wij voor u tekenen, nadat u een kleine aanbetaling heeft voldaan van € 500,- . Deze aanbetaling wordt in mindering gebracht op het eindbedrag . Wij vragen dit bedrag als zekerheid voor het tekenwerk.
 3. Zodra U de tekening helemaal heeft goedgekeurd gaan wij voor u produceren, nadat u een aanbetaling heeft voldaan van 50% minus het bedrag van € 500,- die u reeds heeft betaald. Het resterende deel van 50 % betaalt u bij levering aan de chauffeur met uw pinpas of contant.
 4. De leveringstermijn van maatwerk ligt in het algemeen op zo’n 4 weken na opdracht.

De levering aan een ZZP-er betreft een intracommunautaire levering en daarom wordt er door ons op dit bedrag aan bedrijven geen BTW berekend (BTW verlegd)

In Nederland kunt U als Zelfstandige Zonder Personeel onder bepaalde voorwaarden de kosten voor uw werkruimte van de belasting aftrekken. Een paar van die voorwaarden zijn in de meeste gevallen, dat uw bedrijfsruimte een aparte ingang heeft en dat de ruimte voorzien is van eigen sanitaire voorzieningen. U kunt hierover informatie vinden op de website van de belastingdienst.

Daarnaast kunt U vaak tot 30m2 vergunningvrij bouwen. Een voorwaarde daarvoor is, dat uw bouwwerk geen aanbouw is aan uw eigen woning, maar een eigen constructie heeft. Sinds oktober 2013 is de regelgeving omtrent het vergunningvrij bouwen verder versoepelt. U kunt hierover informatie vinden op de website van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en bij uw gemeente.

Bovenstaande regelgevingen maken het plaatsen van een blokhut in uw tuin of naast uw woning bijzonder interessant. Een blokhut is fraai, relatief goedkoop en eenvoudig te plaatsen. Daarnaast kunt U de blokhut helemaal als zelfstandige bedrijfsruimte inrichten

Prima Blokhutten wil U daarom graag als ondernemer een stuk op weg helpen en hebben daarom een deze speciale aanbieding voor U bedacht: Voor € 7500,- elke willekeurige blokhut met een oppervlak van 30m2 helemaal compleet en inclusief alle accesoires!

Tegen meerprijs kunt U desgewenst  uw blokhut dubbelwandig uit laten voeren, deze is dan extra geïsoleerd. Neem gerust contact met ons op om na te vragen welke bijzondere aanbieding wij U daarvoor kunnen maken.

Hieronder vindt U enkele voorbeelden van bedrijfsruimten die in een blokhut gerealiseerd kunnen worden:

 • Kantoor aan huis
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Massagepraktijk
 • Webwinkeltje
 • Kledingatelier
 • Kinderopvang
 • Hondentrimsalon
 • Dierenartspraktijk
 • Meubelmakerij
 • Hoveniersbedrijfje
 • Klein garagebedrijf
 • Cursusruimte
 • Fitnessruimte
  Etc.
 • Hieronder staan slecht enkele modellen die door ons reeds zijn gefabriceerd het werkelijke aantal ligt ver boven de 2000 stuks wij kunnen u dan ook vele modellen laten zien en in principe alles maken wat u maar wilt.
Maatwerk Woonboot

Maatwerk woonboot Amsterdam

3141640-0

Maatwerk Chalet met kapschuur

3141637-0

Maatwerk Chalet Hongarije

15183987_1169880959731972_1474547686_o

Maatwerk Chalet Harry Steenbergen Cork Ierland

IMG_1514

Maatwerk Prieel Dean Sharp Washington USA

15224780_1169978126388922_1828078678_o

Maatwerk Paardenschuur Ronaldt van het Hof Nederland

IMG_1513

Maatwerk Kapschuur Nederland

IMG_Waldorf

Maatwerk Schoonheidsalon Den Haag

IMG_Ludwichshof_real

Maatwerk Woonhuis Goedereede

foto1

Maatwerk Chalet met grote Veranda Cluj Roemenie

arlberg_special_3

Maatwerk Chalet Leuwarden Nederland

foto8

Maatwerk Chalet Curacao in opbouw in de fabriek