Omdat we organische materialen gebruiken in alles wat we produceren, bieden we onze klanten een ecologische isolatiesystemen, geproduceerd van natuurlijke vezels, milieuvriendelijk van recyclebare grondstof.

HOUT EN HENNEP – PERFECTE GRONDSTOFF

Hout is een recyclebare grondstof. Dit natuurlijke bouwmateriaal is al Jaren bij ons en help ons muren, daken en plafons te bouwen. Tegenwoordig staat het bekend om zijn isolatie en gebruikskwaliteiten, evenals om zijn natuurlijke schoonheid. We weten optimaal gebruik maken van de voordelen van de natuurlijke isolatie die het hout biedt. Permanente optimalisatie van technologische processen, biedt producten aan zonder chemische toevoegingen, schadelijk voor het milieu. Onze isolatiematerialen zijn afkomstig uit bossen die beheerd worden in overeenstemming met de regels betreffende een goede bosexploitatie. Omdat de markt voor bouwmaterialen in toenemende mate geïnteresseerd is in biologische producten, hebben we het assortiment uitgebreid en ons hennepvezelisolatiemateriaal geïntroduceerd. Hennep is een éénjarige plaant die efficiënt zonne-energie gebruikt en gezien het een zeer hoge groeisnelheid heeft, absorbeert het enorme hoeveelheid CO2 uit de atmosfeer.

Flex

Flexibele isolatie van natuurlijke houtvezels

• voor de isolatie van de ruimtes tussen de bouwelementen, de daken, muren en plafonds

• gemakkelijk te gebruiken en te verwerken

Roof

Eenvoudig te monteren, het is een houtvezelplaat voor dakisolatie, die op daken wordt gemonteerd Gemonteerd onder het dak, de plaat is bestendig tegen de werking van weersinvloeden

Therm

Gemakkelijk te gebruiken, bestemd voor isolatie van daken, muren en vloeren
• Goed onder de monolithische vloer te gebruiken

Protect

Ecologische plaat voor thermische isolatie
• Open voor diffusie

Masonite

Multifunctionele isolatieplaat van natuurlijke houtvezel voor dak-, wand- en vloertoepassingen.

Voordelen

Bescherming tijdens de winter
Bescherming tijdens de zomer
Geluidsbescherming en vormstabiliteit
Dampopen
Brandbestendig Snelle en eenvoudige montage

Isolatie met minerale steenwol

Fit Plus

Beschikbaar in de vorm van tegels, speciaal ontworpen voor het isoleren van schuine daken en scheidingswanden.

TF

Speciaal voor gecompartimenteerde wanden met een constante dichtheid, bestemd tegen compressie en onbrandbaar. De platen zijn hydrofoob over de gehele dwarsdoorsnede, blijven stabiel in volume en vorm bij verschillende temperaturen.

GIPSPLATEN EN VIDIWALL

Vezelsterke gipsplaten zonder kartonnen buitenkant, met een uitzettingcoëfficiënt identiek aan het hout, verstrekt de houten structuren. Volumetrische stabiliteit, superieure slagvastheid in vergelijking met gipsplaat. Het is zeer sterk en bestendig tegen het schuiven (horizontaal) en bewegingen.

Maatstabiliteit is behouden bij overmatige druk
Brandvertragende materiaal, dichter dan de minerale glaswol
Bestendig tegen hoge temperaturen, tot 850°C

Aan het einde lijkt de structuur van de muur op de afbelding ernaast.