Wie zijn wij:
Wij zijn fabrikant van duurzame en kwalitatieve houten chalets,woonhuizen,recreatiewoningen, tuinkantoren en andere houten gebouwen (zoals bijvoorbeeld aanbouw aan bestaande woningen en/of gebouwen) voor kleine- en grote ondernemingen. Wij produceren voor zowel particulieren als ondernemingen.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor het Hout Skelet Bouw Systeem?

Bijna alle bouwmaterialen die op de locaties worden gebruikt, worden in een geïndustrialiseerde vorm gekocht als een eindproduct. Ze werden geproduceerd door een fabriek, bijvoorbeeld: staal / betonversterkingen, bakstenen, bekledingen, gipsplaat, OSB, deuren, ramen, enz. dus veel verschillende soorten materiaal.

Hetzelfde werksysteem moet ook worden toegepast voor de houten huizen, Echter wordt nu alles in de fabriek verwerkt en niet op de bouwplek. De wanden, daken en alles wat er speelt bij een houten huis worden verpakt aangeleverd en op de plek opgebouwd die. Zo worden alle elementen van de houten huizen in de fabriek voorbereid in de vorm van balken met platen of op maat gesneden daken. De klassieke methode van bouwen komt hiermee volledig te vervallen. Het grote voordeel van deze Hout Skelet Bouw is de snelheid van bouwen en u heeft veel minder bouwafval rond het perceel waar er gebouwd moet worden. Ook hier denken wij mee voor het milieu.

Wij kunnen de wanden in 3 verschillende types uitvoeren .

1 Energiezuinig:

Heeft een wanddikte van 250 mm uitgevoerd met Steico houtwol isolatie uit Oostenrijk. Deze wanddikte kunt u vergelijken qua isolatie van een stenen huis met een wanddikte van 450 mm incl isolatie. Het voordeel is u heeft zo meer binnenruimte van 300 mm van wand naar wand.

2 Energie Neutraal.

Heeft een wanddikte 350 mm uitgevoerd met Steico houtwol isolatie uit Oostenrijk. Deze wanddikte kunt u vergelijken qua isolatie van een stenen huis met een wanddikte van 750 mm incl isolatie. Het voordeel is u heeft zo meer binnenruimte van 800 mm van wand naar wand. U betaalt nadat u de woning heeft opgewarmd en ramen en deuren gesloten houdt weinig of geen verwarmingskosten meer.

3 Passief bouwen.

Heeft een wanddikte 450 mm uitgevoerd met Steico houtwol isolatie uit Oostenrijk. Deze wanddikte kunt u vergelijken qua isolatie van een stenen huis met een wanddikte van 1000 mm incl isolatie. Het voordeel is u heeft zo meer binnenruimte van 1100 mm van wand naar wand. U betaalt nadat  de woning heeft opgewarmd en ramen en deuren gesloten houdt geen verwarmingskosten meer. Houdt er wel rekening mee dat er dan een luchtverversings installatie in de woning moet worden geinstalleerd. En u ramen en deuren zo veel mogelijk gesloten houdt.

4 Volledig ecologisch.

Al onze materialen zijn volledig ecologisch en dus groen.Met uitzondering, indien u kiest voor kunststof ramen en deuren. Bij volledige ecologische bouw kunt u kiezen voor houten kozijnen.

5 Afwerking van de binnen en buitenwanden.

U kunt kiezen hoe u de binnen en buitenwanden afgewerkt wilt hebben, Strak modern, Landelijk, Steenstrips, Hout en of een combinatie van materialen de keus is aan u.

6 Uw project of een project gemaakt door ons!

Elk willekeurig project aangeleverd door u, in elke gewenste vorm kunnen wij voor u fabriceren. Heeft u nog geen idee hoe uw woning zou moeten zijn, neem dan contact op met een van onze medewerkers wij helpen u dan graag op weg.

Indien u nog vragen heeft over onze producten dan kunt u ons bellen. Wij staan altijd met een deskundig advies voor u klaar!

Met vriendelijke groet,
Prima Blokhutten/ Woodstructure