maatwerkUw blokhut in geheel uw eigen ontwerp voor een vaste lage prijs

Maximaal 30 m2, nokhoogte maximaal 3500 mm en wandhoogte maximaal 2600 mm. Inclusief: Geïmpregneerde funderingsbalken, vloer met vloerisolatie, dubbel glas, dakbedekking, zadeldak of platdak. Voor een vaste lage prijs van € 19.999,-Dubbelwandig met alle extra’s als bij een standaard product

Is 30 m2 voor u te klein?  De nokhoogte of wandhoogte te laag? Dat is geen probleem; wij maken alles wat U wilt tegen zeer scherpe maatwerktarieven. Tenslotte is uw wens ons werk en dat doen we met veel plezier en alle aandacht!

Zo werkt het:

1. Stuur uw ontwerp per mail naar ons toe. Zodra wij uw ontwerp hebben beoordeeld op de mogelijkheid krijgt u van ons een globale aanbieding per mail.

2 Indien de aanbieding voor u goed is maken wij geheel gratis een plattegrond tekening met de volledige indeling binnen 2 werkdagen.

3 Nadat u de plattegrond heeft bekeken en verder wenst te gaan, gaan wij voor u tegen een kleine betaling afhankelijk van de moeilijkheidsgraad een tekening maken in autocad 3 d. de prijs die wij voor het vele tekenwerk ( erg tijdrovend) vragen wij een kleine vergoeding. Welke u bij een definitieve bestelling in mindering wordt gebracht. Komt het niet tot een definitieve bestelling ( wat wij natuurlijk niet hopen) dan is de tekening van u en mag u er mee doen wat u wilt, tenslotte heeft u er dan voor betaald. De bedragen die u voor een tekening betaald staan puntsgewijs hieronder vermeld.

4 Kleine aanpassing aan een reeds bestaand product op onze website is gratis. 4.1 Maatwerk tekeningen tot een aanschaf bedrag van € 10.000 bedraagt € 500,- 4.2 Maatwerk tekeningen tot een aanschaf bedrag van € 20.000 bedraagt € 1000. 4.3 Maatwerk tekeningen tot een aanschaf bedrag van boven de € 20.000 bedraagt € 2500. dit is het maximale bedrag wat wij vragen voor tekeningen onafhankelijk hoe hoog het aanschaf bedrag hoger gaat dan € 20.000.

5 Zodra de tekeningen volledig zijn goedgekeurd door u, gaan wij voor u produceren en vragen wij een aanbetaling te doen van 50% minus de kosten van de gemaakte tekeningen. Deze tekeningen zijn dan gratis voor u gemaakt. Het resterende bedrag betaalt u veilig per pin of in contanten bij levering aan de chauffeur. Indien u liever van te voren op factuur betaald krijgt u nog eens een korting van 2 % op de aanschaf waarde. De keuze laten wij aan u.

6 Indien u bij ons een product aanschaft als bedrijf met een geldig BTW nummer en u gebruikt het aangekochte product als bedrijf, dan betaalt u het bedrag minus  de BTW  van het aanschaf bedrag.De factuur wordt dan opgemaakt met 0% btw ivb  met de ICT levering direct vanuit onze fabriek in het buitenland, de btw is dan verlegd. Houdt u er wel rekening mee dat het aangeschafte product dan ook werkelijk als bedrijfsruimte moet worden gebruikt. Bij controle van de fiscus moet dit duidelijk aantoonbaar zijn, kunt u dit niet aantonen dan zal de fiscus in uw land  alsnog een btw vergoeding aan u opleggen tegen de btw tarieven die gelden voor het land waar u gevestigd bent.

6. De leveringstermijn van maatwerk ligt in het algemeen op zo’n 6 weken na opdracht maar kan in het voorjaar veel hoger liggen

 

Bent U op zoek naar een tuinhuis precies op die mooie plaats in uw tuin? Met of zonder luifel, een veranda om op mooie avonden te kunnen genieten van het lekker buiten zitten?

Uw eigen kantoor of hobbyruimte met meerdere ruimtes?

Of bent u op zoek naar een solide Chalet,woonhuis of bijgebouw, of een garage, voor uw auto en ook geschikt als opslagruimte. Of toch liever een carport?Zoek u een chalet voor tijdelijke of vaste bewoning? meerdere kamers of een grote ruimte?

Wat u ook zoekt, wij kunnen het leveren en altijd voor de beste prijs!

Wij zijn al jaren fabrikant van prima chlets houten woonhuizen  tegen een altijd scherpe prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek en werken niet met tussenhandel. Wel zijn er eigen adviseurs die u in het gehele traject kunnen begeleiden. Van tekening tot opbouw, of alles wat daar tussen ligt. Op deze site kunt u zelf zien welke keuzes u bij ons kunt maken, U bent dus uw eigen architect.

Houtsoort:

Voor onze blokhutten wordt alleen het beste Dennenhout gebruikt, klasse A-B en hartvrij. Het Dennenhout wat door ons gekapt wordt, groeit op een hoogte van zo’n 1500 meter in een gematigd landklimaat, ‘s winters koud en zomers niet te warm.

Droogproces:

Bij ons zijn de blokhutten terug gedroogd tot 11%, wat er voor zorgt dat de blokhut niet meer krom trekt. Bij veel concurrenten wordt het hou terug gedroogd tot 24%, wat na het plaatsen kieren oplevert, met als gevolg lekkages en veel ellende. Onze droogkamer is volledig geautomatiseerd, geplaatst door HBO droog techniek, een bedrijf dat wereldwijd bekend is om zijn vakmanschap en expertise op dit gebied. Dit betekent gegarandeerd droog hout en dus een beter product

Stoom ecologisch en kleurloos geimpregneerd : ( gepatenteerd)

Al onze producten zijn Stoom ecologisch en kleurloos geimpregneerd, dus veilig voor mens en dier omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt. Impregnering is een bescherming tegen houtrot en houtziektes en geen bescherming tegen intrekkend vocht. U dient uw product dan ook altijd hier tegen te behandelen. Voor meer informatie over de behandeling kunt u kiezen voor een simpele verf of beits , of maak gebruik van het beste wat er te krijgen is op dit gebied ThermoShield. Voor meer info over deze behandeling bel naar een van onze adviseurs.

Hieronder slechts enkele voorbeelden van de reeds meer dan 2000 verschillende maatwerk producten die wij in de afgelopen 15 jaar hebben geproduceerd en geleverd.

15224780_1169978126388922_1828078678_oIMG_1514IMG_151315183987_1169880959731972_1474547686_oMaatwerk WoonbootIMG_0192IMG_0163Grote foto's en mail 020 - Copy - Copyfoto1Showroom_P1020068ludwichshofShowroom_IMG_0647IMG_Waldorf3141640-03141637-03141633-0chalet 1, aug. 17 Maatwerk Dubbelwandige Chalet 5000 x 10000 amsterbach_image1