Tuinhuis met veranda

Een tuinhuis met veranda, als opslagplaats, als hobby- of werkruimte of voor vele ontspannen uurtjes? Prima Blokhutten kan deze droom voor u realiseren. Onze dubbelwandige tuinhuizen met veranda zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit dennenhout, compleet geïsoleerd, goed geventileerd en inbraak- en brandveilig. Uw tuinhuis met veranda is méér dan zomaar een huisje in de tuin. Bezoek onze showroom in Leek om u een beeld te vormen van de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een tuinhuis met veranda.

Prima Blokhutten is gespecialiseerd in hoogwaardige en scherp geprijsde houten blokhutten, chalets, woonhuizen, recreatiewoningen en tuinhuizen. U kunt een keuze maken uit ons veelzijdige standaard assortiment of een tuinhuis met veranda op maat bestellen. Wij fabriceren in onze eigen fabriek een tuinhuis naar uw ontwerp, die naadloos bij uw woonstijl en tuingrootte past.

Tuinhuis met veranda

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Geniet van de rust en het buitenleven

In uw tuinhuis met veranda kunt u heerlijk genieten van de rust en het buitenleven. Al onze houten (tuin)huizen zijn winterklaar en bestand tegen alle weersomstandigheden. Kies voor een afwerking met ThermoShield en uw tuinhuis met veranda is onderhoudsarm. U krijgt 10 jaar garantie op deze speciale verfbehandeling.

Tuinhuis met veranda: functionele sfeerbrenger

Comfort, functionaliteit en kwaliteit komen samen in een tuinhuis met veranda van Prima Blokhutten. U bouwt uw tuinhuis eenvoudig op met een duidelijke instructie. Of u laat dit doen door een door ons erkend opbouwbedrijf. Betalen hoeft pas na aflevering. Wij bezorgen gratis in Nederland en België. U krijgt 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Vraag meer informatie aan via telefoonnummer +31 592 76 80 37 of neem contact met ons op via het online formulier. Wij reageren snel. U kunt tevens een afspraak maken voor een bezoek aan ons ervaringscentrum in Leek.