Tuinhuis laten bouwen

Een tuinhuis is een juweel in uw tuin en een praktische ruimte om spullen in op te bergen, om uw hobby in uit te oefenen, om als tuinkantoor te gebruiken of om op zomerse dagen in en om te relaxen. U kunt bij Prima Blokhutten een dubbelwandig tuinhuis laten bouwen, dat gemaakt is van het beste dennenhout, volledig geïsoleerd is en over een uitstekende ventilatie beschikt. Uw tuinhuis is brand- en inbraakveilig. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of bezoek onze showroom in Leek als een tuinhuis laten bouwen hoog op uw verlanglijst staat.

Prima Blokhutten heeft als specialist in hoogkwalitatieve en betaalbare houten chalets, woonhuizen, recreatiewoningen, tuinkantoren en tuinhuizen een breed aanbod standaard modellen. Daarnaast leveren wij maatwerk, geheel op uw wensen afgestemd. U kunt een tuinhuis laten bouwen naar eigen ontwerp, met een luifel en veranda. U bespaart op architectenkosten en u bent altijd verzekerd van vaste extra’s.

Tuinhuis laten bouwen

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Houten tuinhuis op maat

U kunt bij Prima Blokhutten een tuinhuis laten bouwen, dat u met een heldere instructie gemakkelijk in elkaar zet. Wij helpen u aan een erkend opbouwbedrijf als u uw tuinhuis wilt laten opbouwen. U krijgt een uitstekende service. Wij bezorgen gratis in Nederland en België, u betaalt pas na aflevering en u krijgt 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie.

Tuinhuis laten bouwen: doe inspiratie op

U kunt op afspraak in ons ervaringscentrum in Leek verschillende modellen bezichtigen, voor een indruk van een tuinhuis laten bouwen. U kunt uw tuinhuis laten behandelen met ThermoShield voor een onderhoudsarm houten gebouw.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Heeft u vragen over een tuinhuis laten bouwen? Bel gerust naar Prima Blokhutten (+31 592 76 80 37) of maak gebruik van het online contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk.