opbouwen

Bouw zelf uw blokhut! Of laat het doen door een door Prima Blokhutten erkend bedrijf.

Zelf opbouwen van Prima Blokhutten

De blokhutten worden zo geproduceerd dat ze eenvoudig zelf in elkaar te zetten zijn. Bij elke blokhut wordt een eenvoudige instructie meegeleverd. Het plaatsen en opbouwen van een blokhut is eenvoudiger dan het in elkaar zetten van een simpel kastje van een Scandinavisch warenhuis. Het enige gereedschap en materiaal dat u nodig heeft is een rubber hamer, schroeven, schroefmachine en een steekbeiteltje voor het afhangen van de deuren en ramen.

Veel handen maken licht werk

Wij adviseren u dan ook de opbouw van de blokhut zelf, met vrienden, familie, of buren, uit te voeren. Zo wordt het opbouwen van een Prima Blokhut vaak ook nog een heel gezellige dag onder het genot van een heerlijke barbecue (leuke Tip)!

Opbouwen zelf doen? Of door een erkend bedrijf van Prima Blokhutten?

Mocht u toch besluiten om de blokhut liever op te laten bouwen dan kunnen wij u vanzelfsprekend helpen aan gekwalificeerde en ervaren opbouwers. Wel dient u er rekening mee te houden dat de prijs van de opbouw in Nederland en België door de hogere arbeidskosten niet geheel in verhouding staat met de door ons uiterst scherp geprijsde blokhutten. Indien u geen gebruik maakt van ons eigen opbouwteam, bouw dan zelf in alle rust uw blokhut op. Wij adviseren om niet in zee te gaan met klusbedrijfjes; zij staan onder hoge tijdsdruk en leveren heel vaak geen goed en degelijk werk af en U krijgt geen garantie op het opbouwen. Zelf bouwen is dan ook ons advies.

Mocht u besluiten om gebruik te maken van een door Prima Blokhutten erkend opbouwbedrijf, dan moet u denken aan een prijs van 20% van de blokhut met een minimum van € 550,- excl. btw en voorrijkosten € 150,-. Wij voorzien u graag van hun contactgegevens. Verdere afspraken en betaling van het eventuele opbouwwerk dient u zelf af te stemmen met de opbouwers. De garantie voor de opbouw krijgt u van de opbouwbedrijven zelf. Prima blokhutten is dan ook niet aansprakelijk voor fouten van de opbouw, dit dient u direct met het bedrijf te regelen welke de opbouw heeft verricht.

Opbouw wordt gedaan op volgorde van binnenkomst, het kan dus voorkomen dat u de blokhut reeds is geleverd en de opbouwploeg op een later tijdstip pas komt bouwen. Op de opbouwplek dient een waterpasse fundering gelegd te zijn, er dient elektriciteit aanwezig te zijn en de opbouwers moeten gebruik kunnen maken van een toilet en sanitaire voorzieningen, zoals een wasbak waar men de handen kan wassen.