Maatwerk chalet

Prima Blokhutten biedt u de mogelijkheid van een maatwerk chalet van de hoogste kwaliteit, tegen een vaste, lage prijs. De dubbelwandige houten chalets worden in eigen fabriek gemaakt. Uw wensen en ontwerp vormen het uitgangspunt van een chalet op maat, dat perfect past in de omgeving. U bent uw eigen architect en u hoeft geen bouwvergunning aan te vragen, als u uw maatwerk chalet op een metalen frame plaatst. Neem contact op met Prima Blokhutten voor een maatwerk chalet, dat dienst kan doen als tuinhuis, weekendverblijf of permanente woning.

Maatwerk chalet

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Een chalet op maat als droomverblijf

Met een maatwerk chalet van Prima Blokhutten realiseert u uw droomverblijf. Uw chalet is gemaakt van het beste dennenhout, klasse A-B en hartvrij. U kunt rekenen op een volledig geïsoleerd en uitstekend geventileerd houten chalet op maat, dat voorzien is van dubbel glas en inbraak- en brandbestendig is. Door een innovatief droogproces trekt het hout niet meer krom. Dankzij de standaard extra’s geniet u van een maatwerk chalet, dat voor maximaal woon- en verblijfsgenot zorgt.

Maatwerk chalet voor divers gebruik

Wees uw eigen architect en dien een eigen ontwerp in voor een maatwerk chalet. Prima Blokhutten maakt op basis hiervan een plattegrond- en bouwtekening met volledige indeling. De houten chalet voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit en kan worden gebruikt als luxe tuinhuis, aangenaam vakantieverblijf of voor permanente bewoning. Heeft u geen eigen perceel voor een maatwerk chalet? Prima Blokhutten bezit geschikte kavels in Nederland en Europa.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Aarzel niet langer en ga voor een maatwerk chalet van Prima Blokhutten. Doe ideeën op in onze showroom in Leek. Maak hiervoor eerst even een afspraak. U kunt ons ook bellen (+31 592 76 80 37) of online contacten voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.