Maatwerk blokhut

Standaardblokhutten zijn niet altijd de beste oplossing. U wilt een blokhut die op harmonieuze past in uw buitenomgeving en waar uw tuinspullen, werkmaterialen of hobbywaren optimaal in passen. Voor een maatwerk blokhut bent u bij Prima Blokhutten aan het juiste adres. Wij fabriceren in eigen fabriek een houten blokhut op maat, naadloos afgestemd op uw wensen en gebruiksdoelen. Of u nu een houten tuinhuis, atelier, kantoor of hobbyruimte wenst, u krijgt altijd een maatwerk blokhut van hoogwaardig dennenhout, voor een vaste, lage prijs. Ervaar het zelf en neem contact op met Prima Blokhutten over een maatwerk blokhut die aan al uw verlangens voldoet.

houten tuinhuis

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Blokhut op maat naar eigen ontwerp

Prima Blokhutten realiseert een maatwerk blokhut naar uw eigen ontwerp, met of zonder luifel of veranda. De blokhut is volledig geïsoleerd, goed geventileerd en brand- en inbraakveilig. Dankzij ons innovatieve droogproces trekt het hout in uw blokhut niet meer krom. Uw dubbelwandige blokhut is standaard uitgerust met vele kwalitatieve extra’s.

Maatwerk blokhut tegen een messcherp tarief

Prima Blokhutten maakt alles wat u wilt, tegen messcherpe maattarieven. Op basis van uw ontwerp wordt een plattegrond- en bouwtekening met volledige indeling gemaakt. De leveringstermijn van een maatwerk blokhut ligt gemiddeld op zes weken en bij drukte iets langer. Wij leveren rechtstreeks uit de fabriek en kunnen u gedurende het gehele traject begeleiden, van de eerste tekening tot de opbouw en oplevering van uw maatwerk blokhut.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Uw maatwerk blokhut kan tegen meerprijs worden afgewerkt met een duurzame ThermoShield beschermlaag. Doe inspiratie op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Leek. Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor een maatwerk blokhut kunt u bellen (+31 592 76 80 37) of het online contactformulier verzenden naar Prima Blokhutten.