Dubbelwandige Chalets en houten huizen zijn ( inclusief alle optionele extra,s) 180 mm wanddikte.Superieure, dubbelwandige uitvoering met een totale wanddikte van 180mm. Met het inbegrepen isolatiemateriaal is de isolerende waarde hoger dan die van een geïsoleerde dubbel steens muur. In de Prima Excellent blokhut is het ’t dus het hele jaar door goed opbergen, ontspannen, werken of wonen. NIEUW NU EXTRA HOGE DEUREN VAN 2100 mm EN ALTIJD EEN LAGE INSTAP. ANTI KRIMP SYSTEEM EN HYDRO VENTILATIE SYSTEEM VOOR EEN KURK DROGE BLOKHUT.VANAF 13-09-2017.

WIJ KUNNEN UW CHALET OF HOUTEN WONING BOUWEN ZONDER BOUWVERGUNNING EN DURE ARCHITECT KOSTEN, ZONDER AFBREUK TE DOEN AAN ONZE HOGE KWALITEIT EN ONZE 25 JAAR GARANTIE. DAT SCHEELT U VEEL GELD EN EEN HOOP WERK.

Een willekeurige chalet cq Woonhuis kan door ons unieke Roerende Systeem.
Op een Strak Chassis zonder vergunning worden opgebouwd op elke plek waar u maar wenst. Door dit systeem bespaart u heel veel kosten zoals,
1 Betonnen fundering 2,Simpele aanleg van Water en Electra , Gas is echt niet meer nodig en evt electra zou u met zonnepanelen kunnen opwekken.
Geen dure  bouwaanvraag kosten, Geen architect en bijbehorende zaken meer nodig, en u betaalt op dat moment geen onroerend goed belasting meer.

U kunt dus sneller bouwen . De opbouwkosten bedragen dan alleen maar de werkelijke bouw van de woning op het strakke metalen chassis en bedraagt 25% van de aanschafkosten, van de woning of chalet die u maar wilt. De woningen zijn zo goed geisoleerd dat u met een simpele verwarming electrich of evt een palletkachel al kunt verwarmen in een zeer korte tijd. Het automatische Hydro ventilatie systeem zorgt voor het juiste comfortabele klimaat in uw woning.

De woning zelf is volledig geisoleerd zowel dak, Vloer als wanden en wordt geleverd met Kunststof ramen en deuren van het Duitse topmerk Rehau en zijn voorzien van 24 mm HR + dubbelglas Low Energie. Daarnaast is de woning brandveilig en volledig behandeld tegen rot en of schimmels dmv ons Stoom en kleurloze impregnatie systeem. Daarbij zijn al onze chalets of woningen  voorzien van ons Antikrimpsysteem. Door al deze toevoegingen zijn onze woningen geschikt voor permanente bewoning in welke weer omstandigheid dan ook. En zal in de tijd alleen maar in waarde stijgen. Voor meer informatie bel:0592-768037

Hoe is de isolatie van de Prima Blokhut of Woning?

Dubbele wand

Dubbele wand

Van nature heeft hout een uitstekende warmte-isolatie.

Ten opzichte van de traditionele bouw in baksteen is het warmte-isolerende vermogen van hout ruim 5 maal groter. Ten opzichte van betonbouw is dit zelfs meer dan 10 keer!

De opwarming van een huis in de winter gaat als volgt:

Bij de verwarming van een stenen huis nemen de wanden eerst een groot deel van de warmte op. Bij houtbouw is dit niet het geval. Doordat hout veel minder warmte geleidt dan steen, wordt meteen de binnenlucht verwarmd.

Dit heeft als voordeel dat je minder energie verbruikt en dus een lagere energierekening hebt.

In combinatie met goede isolatie resulteert dit in de winter in een warm huis en om dezelfde reden in de zomer juist in een koel huis. Anders dan steen, houdt het hout zelf nauwelijks warmte vast, waardoor de woning niet snel afkoelt. Bovendien voelt een houten woning gevoelsmatig warmer aan dan een stenen of betonnen huis, zodat de thermostaat een graadje lager kan. Nog een extra reden voor een lagere energie nota.

EPC waarde

EPC waarde

EPC waarde Bij een wanddikte van 180 mm + isolatiematerialen worden eenvoudig EPC waardes (Energie Prestatie Certificaat) van minder dan 0,4 behaald.

Zeer aan te bevelen is onze hout-spouw-bouw met daar tussen 100 mm isolatiemateriaal. Dit is uitermate geschikt voor permanente bewoning in extreem koude of warme omstandigheden.

Prima Blokhutten kan u meer informatie verschaffen indien u dit wenst.

 

Voor meer informatie neem contact op met:

Prima Blokhutten
Tel:+31(0)592-768037

www.primablokhutten.nl

Prima Blokhutten is een onderdeel van Prima Holding International

maatwerk blokhut Burgheim IMG_20160707_103259254_HDR prima slide 1

dachsteinIMG_20170812_151940slide9