Houten tuinhuis

Een houten tuinhuis is een verrijking van uw buitenomgeving. Prima Blokhutten bedient u op maat met een dubbelwandig tuinhuis van het beste dennenhout, dat volledig geïsoleerd en brand- en inbraak veilig is. Onze houten tuinhuisjes blinken uit in kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijsstelling. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder luifel en veranda, om heerlijk buiten te zitten.

U krijgt 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie en u betaalt pas bij aflevering. Wij bezorgen gratis in Nederland en België. Neem contact op en laat u informeren over een hoogwaardig, duurzaam houten tuinhuis. Of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Leek.

houten tuinhuis

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Tuinhuis van hoogwaardig dennenhout met vele extra’s

Prima Blokhutten is gespecialiseerd in dubbelwandige, volledig geïsoleerde blokhutten, houten chalets, woonhuizen, recreatiewoningen, tuinkantoren en andere houten gebouwen met een wanddikte van 180 cm.  Ze zijn in iedere maat leverbaar en kunnen volledig naar uw ontwerp en wens worden gefabriceerd. Elk houten tuinhuis is gemaakt van eersteklas dennenhout.

Houten tuinhuis op maat

Alle producten van Prima Blokhutten worden geproduceerd vanuit onze Nederlandse fabriek in het buitenland. Wij kunnen elke type en formaat houten tuinhuis voor u op maat maken. U kunt het houten tuinhuis aan de hand van een eenvoudige instructie zelf opbouwen of dit door een door ons aanbevolen erkend opbouwbedrijf laten doen. Tegen meerprijs kunt u uw tuinhuis laten behandelen met speciale ThermoShield-verf, met 10 jaar garantie.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Wilt u meer informatie over een houten tuinhuis van Prima Blokhutten? Of wilt u een afspraak maken voor bezichtiging van onze blokhutten, chalets en houten (tuin)huizen in ons ervaringscentrum in Leek? Bel ons op (+31 592 76 80 37) of vul het online contactformulier in. Wij reageren snel.