Houten tiny houses

Droomt u ervan in een houten tiny house te wonen? Prima Blokhutten verrast u met een schitterend aanbod tiny houses van hoogwaardig dennenhout tegen een vaste, lage prijs. U gaat kleiner wonen, zonder in te leveren op kwaliteit en met de focus op energiezuinigheid en duurzaamheid. U verlaagt met houten tiny houses uw lasten en u heeft een maximale vrijheid in ontwerp. Prima Blokhutten is specialist in maatwerk. Wij kunnen een tiny house als bouwpakket aanleveren of uw compacte woning casco en sleutelklaar opleveren. Kies voor de charme, het geluk en de milieuvriendelijkheid van houten tiny houses en neem contact op met Prima Blokhutten.

Houten tiny houses

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Klein wonen, maar groots leven

Houten tiny houses zijn woningen van meestal niet meer dan 50 vierkante meter. Het zijn volwaardige, dubbelwandige huizen, maar alleen een slag kleiner. Prima Blokhutten produceert de tiny houses in eigen fabriek en is daardoor goed in staat de hoge kwaliteit te borgen en de prijs laag te houden. Bij het ontwerp en bouw van de houten tiny houses wordt slim gebruikgemaakt van ruimte en innovatieve technologieën. Bovendien wordt uw tiny house standaard voorzien van vele extra’s en naar wens afgewerkt met beschermend ThermoShield.

Vergunningvrije houten tiny houses

Als houten tiny houses op een metalen frame worden geplaatst, heeft u geen bouwvergunning nodig. U kunt een tiny house bouwen in de achtertuin of op een eigen perceel. Heeft u geen eigen grond? Prima Blokhutten bezit meerdere kavels in Nederland en Europa voor houten tiny houses.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Prima Blokhutten is dé fabrikant in duurzame, dubbelwandige en volledig geïsoleerde houten tiny houses met 25 jaar garantie. Maak een afspraak voor bezichtiging in onze showroom. Of bel (+31 592 76 80 37) of verzend het online contactformulier voor uw vragen of verzoek om een vrijblijvende offerte voor houten tiny houses.