Houten stacaravan

Een houten stacaravan staat symbool voor onbezorgd genieten van uw vakantie of vrije tijd, omgeven door gezonde buitenlucht en rustgevende natuur. U maakt deze droom waar bij Prima Blokhutten, dat gespecialiseerd is in maatwerk van hoogwaardige en duurzame houten woningen, chalets, blokhutten en stacaravans tegen een lage prijs. Een houten stacaravan biedt veel ruimte en kan worden uitgebreid met een luifel of veranda. U kunt de stacaravan op eigen erf of op het vakantiepark bouwen. In geval u geen eigen perceel heeft, kan Prima Blokhutten u van dienst zijn met een geschikte kavel in Nederland of Europa. Neem contact op voor meer informatie over een houten stacaravan voor jarenlang recreatiegenot.

Houten stacaravan

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Stacaravan van hoogwaardig hout

Prima Blokhutten heeft een houten stacaravan naar ieders smaak en budget. U bent verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en weersbestendigheid. De stacaravan is volledig geïsoleerd, energiezuinig, goed geventileerd en brand- en inbraakbestendig. Wij maken gebruik van het beste dennenhout, klasse A-B en hartvrij en wij kunnen uw stacaravan afwerken met een beschermende ThermoShield verflaag.

Houten stacaravan: voor recreëren of permanente bewoning

De houten stacaravan uit de dubbelwandige klasse voldoet aan het Bouwbesluit en is geschikt voor permanente bewoning. Prima Blokhutten kan uw stacaravan casco en sleutelklaar opbouwen op een – zelf te regelen – harde, waterpasse betonnen fundering of strak metalen chassis. Als u kiest voor bouw op een metalen frame, heeft u geen bouwvergunning voor de houten stacaravan nodig.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Prima Blokhutten heeft standaardmodellen of lever een eigen ontwerp houten stacaravan aan. Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Leek om inspiratie op te doen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een houten stacaravan kunt u ook bellen (+31 592 76 80 37) of gebruikmaken van het contactformulier.