Houten huis

In een duurzaam houten huis van Prima Blokhutten is het gezond en prettig wonen. Onze dubbelwandige houten huizen zijn vervaardigd uit het beste dennenhout, hebben een hoge isolatiewaarde, zijn uitstekend geventileerd en brand- en inbraakveilig. U woont comfortabel in een houten huis van Prima Blokhutten. U geniet van lagere woonlasten en van de natuurlijke uitstraling van uw houten woning. Ervaar het zelf en neem contact op of kom langs in onze showroom in Leek.

Onze houten huizen uit de dubbelwandige klasse voldoen aan het Bouwbesluit en zijn geschikt voor permanente bewoning. U kunt bouwen zonder vergunning of dure architectenkosten als u uw houten huis op een metalen frame plaatst. Heeft u geen perceel om op te bouwen? Prima Blokhutten bezit meerdere kavels in Nederland en Europa. Laat u informeren door onze deskundige adviseurs.

Houten huis

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Houten woonhuis op tv

Prima Blokhutten is gespecialiseerd in dubbelwandige, volledig geïsoleerde houten blokhutten, chalets, woonhuizen, recreatiewoningen, tuinkantoren, tuinhuizen en andere houten gebouwen als een aanbouw bij een woning of bedrijfsgebouw. Ons houten woonhuis Ludwichshof was te zien in het RTL 4-programma Way of Living.

Houten huis: maatwerk

Prima Blokhutten levert maatwerk. U kunt kiezen voor een bepaald type en formaat houten woning of een houten huis naar eigen ontwerp, tegen een vaste, lage prijs. U kunt uw houten huis tegen een meerprijs laten behandelen met speciale ThermoShield-verf, met 10 jaar garantie.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Wij bezorgen uw houten huis gratis in Nederland en België, u betaalt pas bij aflevering en u krijgt bij voorgeschreven onderhoud 25 jaar garantie. Bent u geïnteresseerd in een houten huis? Neem contact op per telefoon (+31 592 76 80 37) of via het online contactformulier Wij heten u op afspraak welkom in ons ervaringscentrum in Leek.