Houten huis bouwen

Het is comfortabel en aangenaam wonen in een houten huis. Laat een dubbelwandig, volledig geïsoleerd en uitstekend geventileerd houten huis bouwen door Prima Blokhutten. U bent verzekerd van een hoogwaardige, duurzame houten woning met een natuurlijke, sfeervolle uitstraling. Wij bouwen een houten huis op maat, tegen een scherpe prijs. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op of bezoek op afspraak onze showroom in Leek.

Prima Blokhutten biedt naast een standaard assortiment houten chalets, woonhuizen, recreatiewoningen, tuinkantoren en tuinhuizen alle mogelijkheden voor een houten huis bouwen naar eigen ontwerp. U bent u eigen architect en spaart deze kosten uit. Plaats uw houten huis op een metalen frame en u heeft geen bouwvergunning nodig. Als u geen bouwperceel heeft, bezit Prima Blokhutten meerdere kavels in Nederland en Europa.

Houten huis bouwen

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Houten huis met duurzame afwerking

Een houten huis bouwen van Prima Blokhutten is niet moeilijk. U kunt dit aan de hand van een duidelijke instructie eenvoudig zelf doen, of het tegen meerkosten door een erkend opbouwbedrijf laten doen. Met een speciale ThermoShield-verfbehandeling kiest u voor een duurzaam afwerkingsniveau, met 10 jaar garantie. Op uw huis, gemaakt van het beste dennenhout, krijgt u 25 jaar garantie. Het isolatieniveau bij een dubbelwandig houten huis bouwen ligt hoger dan bij een dubbelsteens muur. Uw houten huis in inbraak- en brandveilig en geschikt voor permanente bewoning.

Kies voor een houten huis bouwen

Kies voor het gemak, comfort en kwaliteit van een houten huis bouwen. Wij bezorgen gratis in Nederland en België en u betaalt pas na aflevering.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

U kunt op afspraak in ons ervaringscentrum in Leek inspiratie opdoen. Neem contact op met uw vragen, telefonisch (+31 592 76 80 37) of via het online contactformulier. Wij reageren snel.