Houten chalet

Een houten chalet van Prima Blokhutten is ideaal als zomerverblijf of weekendhuisje en kan ook voor permanente bewoning worden gebruikt. Onze dubbelwandige chalets van de beste kwaliteit dennenhout voldoen aan het Bouwbesluit en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn volledig geïsoleerd, uitstekend geventileerd, voorzien van dubbel glas en brand- en inbraakveilig. U vindt in onze showroom in Leek diverse standaardmodellen én wij zijn gespecialiseerd in betaalbaar maatwerk. In een houten chalet van Prima Blokhutten is het comfortabel recreëren en wonen. Neem contact op en ervaar het zelf.

U kunt een houten chalet (laten) bouwen in uw tuin, op uw eigen grond of op een vakantiepark. U heeft geen bouwvergunning nodig als u uw droomchalet op een metalen frame plaatst. Als u geen eigen perceel heeft, bezit Prima Blokhutten meerdere kavels in Nederland en Europa.

houten chalet

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Winterklare, duurzame houten chalets

Een houten chalet heeft een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Onze dubbelwandige chalets zijn winterklaar en kunnen worden afgewerkt met ThermoShield. U krijgt 10 jaar garantie op deze speciale verfsoort.

Eigen ontwerp houten chalet

Met een houten chalet van Prima Blokhutten is uw droomhuis binnen bereik. U kunt uw eigen ontwerp indienen en bespaart direct op architectenkosten. Zelf opbouwen is eenvoudig. Het chalet wordt in onze eigen fabriek zo gefabriceerd dat deze snel in elkaar te zetten is. U kunt er ook voor kiezen om dit door een door ons erkend opbouwbedrijf te laten doen.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Kies voor een houten chalet en profiteer van gratis bezorging in Nederland en België, achteraf betaling en 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie. Bel (+31 592 76 80 37) of vul het online contactformulier in voor uw vragen of het maken van een afspraak om langs te komen in ons ervaringscentrum in Leek.