Goedkope chalet

Zoekt u een goedkope chalet als recreatiewoning of vakantiehuis? Prima Blokhutten biedt u de kans om voordelig een hoogwaardige houten chalet te bouwen op elke plek die u wenst. Als u uw chalet op een metalen frame plaatst, blijft u bespaart van bouwaanvraag- en architectenkosten. Uw goedkope chalet vanaf € 22.000 wordt gratis casco opgebouwd en sleutelklaar geleverd, exclusief de nutsvoorzieningen en de betonnen fundering of het stalen chassis. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Leek, om inspiratie op te doen voor een goedkope chalet van uw dromen.

Goedkope chalet

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Voordelig chalet met vele extra’s

Uw goedkope chalet is gemaakt van de hoogste kwaliteit dennenhout, in een superieure dubbelwandige uitvoering. De winterklare chalet is volledig geïsoleerd, goed geventileerd en brand- en inbraakbestendig. U kunt het goedkope chalet gebruiken als zomerverblijf, weekendhuisje of voor permanente bewoning. De houten woning voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Uw houten chalet wordt standaard geleverd met vele extra’s, voor maximaal woon- en verblijfsgenot.

Houten tuinhuis op maat

Alle producten van Prima Blokhutten worden geproduceerd vanuit onze Nederlandse fabriek in het buitenland. Wij kunnen elke type en formaat houten tuinhuis voor u op maat maken. U kunt het houten tuinhuis aan de hand van een eenvoudige instructie zelf opbouwen of dit door een door ons aanbevolen erkend opbouwbedrijf laten doen. Tegen meerprijs kunt u uw tuinhuis laten behandelen met speciale ThermoShield-verf, met 10 jaar garantie.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Goedkope chalet op maat, tegen een lage prijs

Prima Blokhutten levert maatwerk bij uw goedkope chalet. U kunt kiezen voor een specifiek type en formaat houten chalet of een model naar eigen ontwerp voor een vaste, lage prijs. Laat uw voordelige chalet op eigen grond of op een vakantiepark bouwen. Heeft u geen eigen perceel? Prima Blokhutten bezit meerdere bouwkavels in Nederland en Europa. Voor duurzaam behoud van uw houten chalet, kan het worden afgewerkt met ThermoShield, met 10 jaar beschermingsgarantie.

Prima Blokhutten levert uw hoogwaardige, goedkope chalet rechtstreeks vanuit eigen fabriek, zonder tussenhandel. Neem voor uw vragen, advies of vrijblijvende offerteverzoek contact met ons op. Dat kan telefonisch (+31 592 76 80 37) of via het online contactformulier.