Duurzaam wonen in hout

Wilt u duurzaam wonen in hout? Prima Blokhutten levert maatwerk in dubbelwandige houten woningen, chalets en blokhutten van de hoogste kwaliteit dennenhout. Het is energiezuinig, sfeervol, gezond én betaalbaar wonen in een houten huis, dat volledig geïsoleerd en inbraak- en brandveilig is. U kunt een houten woning realiseren naar uw wensen en budget. Wij kunnen uw chalet of houten huis bouwen zonder bouwvergunning of dure architectenkosten. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Prima Blokhutten om uw droom van duurzaam wonen in hout te realiseren.

Duurzaam wonen in hout

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Tuinhuis van hoogwaardig dennenhout met vele extra’s

Prima Blokhutten is gespecialiseerd in dubbelwandige, volledig geïsoleerde blokhutten, houten chalets, woonhuizen, recreatiewoningen, tuinkantoren en andere houten gebouwen met een wanddikte van 180 cm.  Ze zijn in iedere maat leverbaar en kunnen volledig naar uw ontwerp en wens worden gefabriceerd. Elk houten tuinhuis is gemaakt van eersteklas dennenhout.

Vele extra’s in de woning of chalet van het beste dennenhout

Duurzaam wonen in hout is comfortabel en aangenaam. Prima Blokhutten maakt zijn producten van het beste dennenhout, klasse A-B en hartvrij. Om u duurzaam wonen in hout te garanderen, gebruiken wij hoogwaardig dennenhout van het onderste van de stam. U kunt een bepaald type en formaat houten woning uitkiezen of een ontwerp op maat laten maken.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Duurzaam wonen in hout, zonder bouwvergunning

Met duurzaam wonen in hout bent u verzekerd van een woning of chalet die aan de eisen van het Bouwbesluit voldoet. De houten huizen zijn geschikt voor permanente bewoning. Als uw woning op een metalen frame wordt geplaatst, hoeft u geen bouwvergunning aan te vragen. Heeft u geen bouwperceel? Prima Blokhutten heeft meerdere bouwkavels in Nederland en Europa beschikbaar.

 

Kies voor duurzaam wonen in hout, in een goed geïsoleerde en geventileerde woning van Prima Blokhutten. Bel (+31 592 76 80 37) voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte, of neem contact op via het online formulier. U bent van harte welkom in onze showroom in Leek om ideeën op te doen voor duurzaam wonen in hout.