Blokhut hout

Een blokhut hout is ideaal voor in uw tuin of op uw buitenplaats. Prima Blokhutten heeft duurzame houten blokhutten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt deze gebruiken als opbergplek voor uw tuingereedschap, als hobbyruimte, als tuinkantoor of als relaxte tuinkamer met terras. De houten blokhutten zijn gemaakt van het beste dennenhout en verkrijgbaar met of zonder luifel of veranda. Wat u ook wenst, u krijgt een blokhut hout op maat met vele standaard extra’s.

Prima Blokhutten onderscheidt zich met dubbelwandige houten blokhutten die volledig geïsoleerd zijn én met een hoogstaande service. Zo hoeft u uw blokhut hout pas bij aflevering te betalen, krijgt u een 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie en profiteert u van gratis bezorging in Nederland en België. Neem contact op voor meer informatie over onze houten blokhutten of doe inspiratie op in onze showroom in Leek.

Blokhut hout

Waarom Prima Blokhutten?

checked Hoogste kwaliteit en uitstekende service

checked Maatwerk

checked Gratis bezorging in Nederland en België

checked Scherpe prijzen

checked Betaling achteraf per pin of contant

checked 10 tot 25 jaar geen-gezeur-garantie

checked Hoge klantwaardering

Winterklare houten blokhut met standaard extra’s

Prima Blokhutten fabriceert en verkoopt duurzame houten blokhutten, chalets, woonhuizen, recreatiewoningen, tuinkantoren en andere houten bouwsels, inclusief aanbouw aan bestaande woningen en bedrijfsgebouwen. Uw dubbelwandige blokhut hout is volledig geïsoleerd, uitstekend geventileerd, droog, kleurloos geïmpregneerd en brand- en inbraakveilig.

Blokhut hout eenvoudig zelf opbouwen

Wilt u een blokhut hout op maat, naar uw eigen ontwerp? Prima Blokhutten maakt het. Uw houten blokhut is zo geproduceerd dat u deze met een duidelijke instructie eenvoudig in elkaar zet. Als u niet zelf wilt opbouwen, kunnen wij u een erkend opbouwbedrijf aanbevelen.

Alle houten tuinhuisjes worden standaard geleverd met vele extra’s en zijn winterklaar.
checked Dubbelwandig met 180 cm wanddikte

checked Volledig geïsoleerd dak, vloer en wanden

checked Automatisch hydro-ventilatiesysteem voor een kurkdroog tuinhuis

checked Gepatenteerd antikrimpsysteem

checked Stoom, ecologisch, kleurloos en reukloos geïmpregneerd

 

checked Extra hoge deuren (2100 mm), boegdelen van 40 mm en stoom geïmpregneerde funderingsbalken

checked Dubbelglas en draai-kiepsysteem in de ramen

checked Inbraakveilig sluitwerk in deuren en ramen

checked Bitumen dakbedekking met steenslag

Heeft u vragen over een blokhut hout? Neemt gerust contact op met onze klantenservice. Bel (+31 592 76 80 37) of gebruik het online contactformulier. U krijgt snel antwoord. U bent op afspraak welkom in ons ervaringscentrum in Leek.